toggle menu

Wie zijn wij

Supershift bouwt (maatwerk)websites en applicaties op basis van Microsoft .NET technologie. Onze gestructureerde aanpak zorgt ervoor dat wij in korte tijd de perfecte oplossing kunnen realiseren.

Supershift

Supershift is 10 jaar geleden opgericht door Koen Borgman, Marc Molenwijk en Michiel Nachtegaal. De eerste jaren zijn er vanuit het Delftechpark vele websites en applicaties gelanceerd. Op deze locatie is het team ook flink uitgebreid met 4 extra medewerkers. Daarna werd het tijd voor een nieuwe stap en is het bedrijf verhuisd naar een monumentaal pand aan de Oude Delft. Hier is Supershift verder gegroeid en zijn er mooie projecten gerealiseerd voor onder andere ING, RTL Nieuws, Tristar, WOW veilingen, ALSO en Micromedia.

Twee jaar geleden groeide Supershift wederom uit zijn jasje en is er besloten om te verhuizen naar een pand in de buurt van de A13. Op deze locatie zetten wij onze jarenlange werkervaring in om klanten interactieve oplossingen van hoge kwaliteit te bieden. Zij worden voorzien van hoogwaardig advies op het gebied van usability, vormgeving en techniek. In de praktijk betekent dit dat onze bedrijfsfocus ligt op web- en mobiele applicaties, waarbij Return On Investment (ROI) een belangrijk doel is.

Onze tripjes

Het teamgevoel is binnen Supershift erg belangrijk. We laten dan ook geen kans onbenut om hieraan te werken. Zo spelen verschillende collega's dagelijks een potje Mario Kart ter ontspanning en wordt er iedere maand een borrel georganiseerd bij een van de vele horecagelegenheden in Delft. Deze uitstapjes zorgen ervoor dat we elkaar nog beter leren kennen.

Er is natuurlijk ook altijd nog een overtreffende trap en die is van toepassing op onze (buitenlandse) Supershift tripjes. De laatste jaren hebben wij een aantal schitterende locaties mogen bezoeken waar we niet alleen veel over het land, maar ook over elkaar te weten zijn gekomen.

2017

Borrel(s)

De borrels van Supershift zijn voor veel mensen een uitdaging. In de meeste gevallen starten en eindigen ze namelijk in een bierproeflokaal in Delft. Het recept van een typische Supershift-avond is iedere keer gelijk. We beginnen rustig met een gewoon biertje, maar proberen daarna al snel de vele specialiteiten uit die het lokaal rijk is. De borrels zorgen niet alleen voor een hoop gezelligheid, maar ook dat de teamgeest en onze onderlinge samenwerking nog beter worden.

2016

Barcelona

Vanwege het tienjarige bestaan van Supershift zijn wij in 2016 met het hele team naar Barcelona geweest. Deze reis bestond voornamelijk uit culinair genieten en het ontdekken van de mooie bezienswaardigheden in deze wereldstad.

Een van de hoogtepunten was de tapastour door het centrum van Barcelona. We mochten wijnen proeven en kennismaken met allerlei kleine lekkernijen. Maar ook de zeiltocht langs de kust van Barcelona was erg leuk. Het gaf ons de gelegenheid om de architectuur vanaf het water te aanschouwen.

We eindigden met een puzzelsafari door het centrum van Barcelona. Het belangrijkste van deze tocht was het aftroeven van collega’s en het te koop lopen met de kennis van de stad.

De trip was georganiseerd om ons jubileum te vieren, maar het was tegelijkertijd ook een mooie gelegenheid om de teamgeest te versterken. Beide doelen zijn ruimschoots behaald!

Barcelona.jpg (1)
2012

IJsland

Ter gelegenheid van het vijfjarige bestaan van Supershift, zijn we met het team naar IJsland geweest. Deze trip was niets minder dan een aaneenschakeling van hoogtepunten.

Zo hebben we onder andere een tocht door een surrealistisch vulkaanlandschap gemaakt op een quad. Hierbij werd de drang om sneller en wendbaarder te zijn dan je collega's niet onder stoelen of banken gestoken. Ook hebben we een kilometerslange sneeuwscootersafari gedaan waarbij we prachtige vergezichten hebben gezien. Ontspannen deden we tijdens het zwemmen in de mooie blue lagoon, een geothermisch verwarmd bad. We durven wel te stellen dat iedere afgelegde meter op het eiland een fantastische ervaring was, waar we tijdens de lunch of borrel nog regelmatig over napraten.

IJsland.jpg
2011

Berlijn

De insteek van deze reis was het bezoeken van een beurs waar een van onze grotere klanten een stand had. De beurs was erg leuk om mee te maken en het gaf ons een goed gevoel om dit met het hele team te kunnen doen.

Na de beurs zijn we op bezoek geweest bij een biergarten. Ook is er een tour gemaakt langs de vele bezienswaardigheden van Berlijn, zoals de Brandenburger Tor, Unter den Linden, Checkpoint Charlie, Potsdamer platz en de Rijksdag.

We hebben de trip afgesloten met het drinken van een aantal halve liters en het eten van veel 'bratwursten'.

Berlijn.jpg
2010

Lissabon

Het bezoeken van een mooie stad in een warm klimaat is voor iedereen een feest, dus ook voor Supershift. Tijdens deze trip bezochten wij Lissabon. Alle collega's van Supershift verbleven met hun partner in een prachtig hotel. Van hieruit kon de stad goed worden verkend en dit hebben we dan ook drie dagen lang gedaan.

Alle mooie plekjes van de hoofdstad zijn verkend, en ook de lekkere Portugese keuken hebben we ons goed laten smaken. Het was een geweldige reis die bijgedragen heeft aan een sterkere teamgeest.

Lissabon.jpg
2008

Malta

Onze reis naar Malta was de eerste overzeese trip van Supershift. Tijdens deze driedaagse trip verbleven wij met onze partners in een mooi hotel aan de rotsige kust van het eiland. Op het programma stonden onder andere snorkelen bij het eiland Gozo, een jetboat avontuur, het laten zien van onze karaokekunsten en het ontdekken van het nachtleven.

Deze trip heeft een hoop mensen dichter bij elkaar gebracht en van Supershift een echt team gemaakt. Dit was tevens de laatste keer dat onze ex-collega Maurice in het wild is gespot.

Malta.jpg
  • The Lobby
  • Verdieping 7
  • Lange Kleiweg 14
  • 2288 GK Rijswijk
  • The Netherlands
  • +31(0)15 21 21 602
  • info@supershift.nl
  • Postbus 468
  • 6800 AL Arnhem
  • The Netherlands