toggle menu

Youfone

Deze mobiele provider wilde een e-commerce website waarbij de conversie centraal stond. Daarnaast vroegen ze om een orderproces waarbij de customer journey optimaal was.

YF_01.jpg

YF_02.jpg

YF_03.jpg

YF_04.jpg

E-commerce website

Wij hebben dit met  gebruik van Angular en Mediakiwi ruimschoots voor elkaar gekregen. Ook latere uitbreidingen, zoals een toestelshop konden met gemak worden ingebouwd.Alle abonnementsdata en aanmeldingen worden met het ERP-systeem via een webservice uitgewisseld. Meetbaarheid en nauwkeurigheid zijn hier de kernwaarden die voor Supershift bij elke webservice-integratie gelden. Het door ons geavanceerde loggingsysteem zorgt ervoor dat er op een later tijdstip altijd naar eerdere communicatie kan worden gekeken voor bijvoorbeeld een analyse of benchmarking

Doordat de site compleet responsive is opgezet, is de ervaring van de gebruiker op zowel een desktop als op een telefoon gelijk. Dit wilt zeggen dat er door handige terugschaling en juiste grids een telefoon alles net even anders ziet. De informatie blijft hetzelfde, net als de functionaliteit. Ook voor de contentbeheerder van Youfone (die alles zelf kunnen beheren) is het makkelijk dat er maar één versie van een tekst is voor zowel een desktop als een telefoon.

Microsoft Azure biedt tot slot de hosting-oplossing. Doordat de klant zelf ook toegang tot alles heeft, zijn de kosten inzichtelijk en te voorspellen. Samen konden we qua server performance op drukke momenten de site opschalen en bij rustige momenten weer afbouwen. Dit zorgt voor een complete win-winsituatie.

Bekijk de Youfone website

Interactie ontwerp

In het interactie ontwerp vertalen wij de wensen van de klant in een set van schermen. Hierin wordt de interactie van de gebruiker met de website, applicatie of app beschreven. Deze schermen zijn het uiteindelijke uitgangspunt voor de designer om de branding van de klant te verzorgen.

Front-end development

Hierbij staat het ontwikkelen van cross-device html5 templates centraal. Deze templates geven de gebruiker de mogelijkheid om interactief door het design heen te gaan. In de meeste gevallen is het een samenspel van html5, css3 en javascript. Veelgebruikte technieken zijn Sass, Angular en Grunt.

Back-end development

Over het algemeen bestaat de back-end uit drie onderdelen: de database, de server en de applicatie. De applicatie ontvangt gegevens uit de front-end en slaat deze op in een database, zodat deze op latere momenten opnieuw door de applicatie kunnen worden opgevraagd.

Andere projecten

Via onderstaande navigatie is het mogelijk om andere projecten van Supershift te bekijken. Wij nodigen iedereen uit om te bekijken waar Supershift nog meer in uitblinkt.

  • The Lobby
  • Verdieping 7
  • Lange Kleiweg 14
  • 2288 GK Rijswijk
  • The Netherlands
  • +31(0)15 21 21 602
  • info@supershift.nl
  • Postbus 468
  • 6800 AL Arnhem
  • The Netherlands