toggle menu

WOW Veilingen

De klant vroeg ons om een algemeen toegankelijke versie van MijnPrivileges (een leden-veilingsite) te maken, die inspeelt op de wensen van de consument.

WOW_01.png

WOW_02.png

WOW_03.png

WOW_04.png

Website op basis van .NET, MediaKiwi en HTML5/CSS3

Op de website worden mooie producten aangeboden voor een fijne prijs. Een van de doelen was om zo groot mogelijke groep consumenten te enthousiasmeren door het inzetten van social media. De website is volledig ontwikkeld op basis van .NET, MediaKiwi en HTML5/CSS3. Deze technieken zijn zodanig toegepast, dat er een ideale kruisbestuiving ontstond. De klant is hierdoor volledig in staat om de kleinste aanpassingen te doen aan de aangeboden veilingen. Ook is het mogelijk te analyseren welke bezoekers op welke incentives reageren.

Verder biedt het MediaKiwi-beheer onze klant de mogelijkheid om het assortiment continu bij te sturen en aan te passen. Hierin worden ook alle prijzen van producten elke dag vergeleken met die van andere online verkoopbronnen. Daarnaast kan de productcontent van externe bronnen worden geladen. Hierdoor is de klant in staat met een klein team een grote catalogus aan producten snel en doeltreffend te beheren.

Iedere iteratie van deze website/applicatie geeft Supershift de kans om nieuwe technieken in te zetten en te kijken of de huidige aanpak nog de juiste is. Door de nauwe samenwerking met de klant is het ieder moment duidelijk wat de wensen zijn en hoe wij bijvoorbeeld Angular, LESS of Elastic kunnen gebruiken om de consumentervaring te verbeteren.

Ook zijn er tientallen datakoppelingen binnen het totale beheerlandschap die op diverse manieren data uitwisselen. In dit project zijn er onder andere REST, SOAP en een FTP uitwisseling gebruikt. Doordat oplossingen altijd op maat worden gemaakt, is geen datakoppeling té ingewikkeld.

Tot slot heeft WOW Veilingen een complexe back-end structuur met meerdere nodes om de site goed te kunnen monitoren en te allen tijde in de lucht te houden. Dit hebben we tot stand gebracht in samenwerking met de hostingpartij van de klant. Supershift mag zijn applicaties graag in Azure hosten, de wens van de klant kan altijd anders zijn en dat is voor ons als vanzelfsprekend geen probleem.

Bekijk WOW Veilingen

Interactie ontwerp

In het interactie ontwerp vertalen wij de wensen van de klant in een set van schermen. Hierin wordt de interactie van de gebruiker met de website, applicatie of app beschreven. Deze schermen zijn het uiteindelijke uitgangspunt voor de designer om de branding van de klant te verzorgen.

Front-end development

Hierbij staat het ontwikkelen van cross-device html5 templates centraal. Deze templates geven de gebruiker de mogelijkheid om interactief door het design heen te gaan. In de meeste gevallen is het een samenspel van html5, css3 en javascript. Veelgebruikte technieken zijn Sass, Angular en Grunt.

Back-end development

Over het algemeen bestaat de back-end uit drie onderdelen: de database, de server en de applicatie. De applicatie ontvangt gegevens uit de front-end en slaat deze op in een database, zodat deze op latere momenten opnieuw door de applicatie kunnen worden opgevraagd.

Andere projecten

Via onderstaande navigatie is het mogelijk om andere projecten van Supershift te bekijken. Wij nodigen iedereen uit om te bekijken waar Supershift nog meer in uitblinkt.

  • The Lobby
  • Verdieping 7
  • Lange Kleiweg 14
  • 2288 GK Rijswijk
  • The Netherlands
  • +31(0)15 21 21 602
  • info@supershift.nl
  • Postbus 468
  • 6800 AL Arnhem
  • The Netherlands