toggle menu

Tristar

In 2010 is de huidige website voor Tristar gebouwd. Het uitgangspunt van deze website is het bedienen van de business to business markt. Supershift heeft het Interactie Ontwerp (IO) uitgewerkt, evenals de front-end en de back-end.

Tristar_01.jpg

Tristar_02.jpg

Tristar_03.jpg

Tristar_04.jpg

Tristar website

De producten en de productinformatie worden volledig automatisch via een nachtelijke import uit Navision geïmporteerd. Dit betekent dat als de category-managers bij Tristar een product in Navision aanpassen en beschikbaar maken voor de website, deze de volgende dag op de website van Tristar wordt getoond. In de website is tevens een login-functionaliteit aanwezig voor klanten en accountmanagers. De klant is daarbij automatisch gekoppeld aan een accountmanager. Indien ingelogd, zijn de klantspecifieke prijzen zichtbaar en is het ook mogelijk om bestellingen te plaatsen. Deze bestellingen komen uiteraard weer in Navision terecht.

Voor het tonen van de website in de verschillende landen is de WIM Channelfunctionaliteit gebruikt. Hiermee kun je relatief eenvoudig per land een website inrichten. De automatische vertaalmodus zorgt ervoor dat teksten effectief vertaald kunnen worden.

Als gemak voor de klant is alle te downloaden informatie (productsheets, afbeeldingen, handleidingen, logo’s en dergelijke) beschikbaar via een eenvoudig te doorzoeken downloadcenter.

In een latere fase is een veelgebruikte functie aan de website toegevoegd, namelijk het genereren van PDF-productsheets. Deze nemen de accountmanagers mee naar hun klanten, zodat ze informatie over interessante producten kunnen achterlaten. Hiervoor is een speciale functionaliteit ingebouwd. Op deze manier kunnen namelijk ook zogenaamde proefproducten aangeboden worden. De productsheet op de website blijft echter alleen toegankelijk voor de accountmanagers. Er is hiervoor ook een single-product import geïntroduceerd, zodat men de productsheets zelfs op dezelfde dag kunnen maken.

Bekijk de Tristar website

Interactie ontwerp

In het interactie ontwerp vertalen wij de wensen van de klant in een set van schermen. Hierin wordt de interactie van de gebruiker met de website, applicatie of app beschreven. Deze schermen zijn het uiteindelijke uitgangspunt voor de designer om de branding van de klant te verzorgen.

Front-end development

Hierbij staat het ontwikkelen van cross-device html5 templates centraal. Deze templates geven de gebruiker de mogelijkheid om interactief door het design heen te gaan. In de meeste gevallen is het een samenspel van html5, css3 en javascript. Veelgebruikte technieken zijn Sass, Angular en Grunt.

Back-end development

Over het algemeen bestaat de back-end uit drie onderdelen: de database, de server en de applicatie. De applicatie ontvangt gegevens uit de front-end en slaat deze op in een database, zodat deze op latere momenten opnieuw door de applicatie kunnen worden opgevraagd.

Andere projecten

Via onderstaande navigatie is het mogelijk om andere projecten van Supershift te bekijken. Wij nodigen iedereen uit om te bekijken waar Supershift nog meer in uitblinkt.

  • The Lobby
  • Verdieping 7
  • Lange Kleiweg 14
  • 2288 GK Rijswijk
  • The Netherlands
  • +31(0)15 21 21 602
  • info@supershift.nl
  • Postbus 468
  • 6800 AL Arnhem
  • The Netherlands